Onze reviews

Andrea KampsAndrea Kamps
13:01 21 Jun 24
Koen luistert aandachtig, stelt je meteen gerust en neemt alle klachten in zijn totaliteit waar. De ontspannen behandelingen icm ademhaling(technieken) hebben ervoor gezorgd dat ik (vastgezette) spanning in mijn lijf los heb kunnen laten. Een hele ‘verademing’!
Sara HeijstekSara Heijstek
12:21 21 Jun 24
Onlangs kwam ik met knieklachten bij Koen. Al na de eerste behandeling ervaarde ik resultaat. Koen keek veel verder dan de klacht alleen en zijn holistische aanpak heb ik als zeer positief ervaren. Daarnaast stelde Koen mij erg op mijn gemak en gaf mij het inzicht om vertrouwen te hebben in mijn lichaam. Enorm bedankt!
Evelien SommersEvelien Sommers
03:45 16 May 24
Na maanden van hoesten tot spugen toe, was ons zoontje na 1 behandeling van zijn klachten af. Zeer fijne behandeling gehad. Koen weet wat hij doet en erg fijn met kleine kinderen!
Loes LamersLoes Lamers
09:44 08 May 24
Na veel zoeken wat er nu eigenlijk met mijn lijf aan de hand was kwam ik bij Koen. Hij heeft me na 3 behandelingen al bewust gemaakt van mijn "eigen kracht" en bewustzijn om mijn lichaam beter te kunnen laten functioneren. Tijdens de behandeling voelde ik me op mijn gemak en rustig. Ik ben er heel blij mee en voel me een ander mens.
Thomas KrugThomas Krug
12:20 29 Apr 24
Met veel aandacht, kennis, ervaringsdeskundigheid en een goed luisterend oor ben ik top begeleid en geholpen aan mijn klacht die ik had. (revalidatie naar een knieoperatie) Dankbaar dat ik de stap genomen heb. Ik kan Koen zeker aanbevelen!
Jamie PetersJamie Peters
16:51 26 Mar 24
Koen heeft mij super geholpen! Biedt een juiste ontspannende behandeling en luisterend oor tijdens de zwangerschap en geeft vertrouwen de laatste weken ontspannen door te komen
WendyWendy
21:20 24 Mar 24
Jaren heb ik rugklachten gehad. Veel fysio behandelingen en sporten waarmee de klachten wel verlichtte, maar niet verdwenen.Na een behandeling van Koen ben ik nu al zeker anderhalf jaar van mijn klachten af. Ik ga nu een aantal keer per jaar voor een "onderhouds" behandeling. Mijn klachten zijn nog steeds weg!!
Andy BAndy B
16:30 19 Mar 24
Ik kan Koen niet méér aanbevelen. Echt geholpen met een combinatie van technieken.
jan lindersjan linders
10:53 18 Mar 24
Koen Vossen is vakkundig, prettig in omgang en heeft een goed luisterend oor Dat maakte dat na 3 behandelingen mijn klachten waren verholpen. 5 sterren zijn dik verdiend.
Balou “Balou”Balou “Balou”
14:30 20 Feb 24
Ik ben nu 3 keer geweestBij Koen en ik zijn helemaal enthousiast. Mijn hoofdpijn is verdwenen en de sfeer in de praktijk is erg prettig. Ik voelde me heel goed.
Anneke Van DintenAnneke Van Dinten
15:28 15 Feb 24
Na 3 behandelingen van mijn klachten af! Ik liep al 3/4 jaar met klachten waarvoor ik reeds diverse fysiotherapie behandelingen had gehad maar de klachten bleven hetzelfde of met vlagen zelfs erger. Toen ik op zoek ging naar een goede osteopaat kwam ik bij Koen uit. Hij wist direct bij de 1e behandeling al de daadwerkelijke oorzaak van mijn klachten te vinden. In 3 behandelingen ben ik van mijn klachten af. Ik kan het iedereen aanraden.
Giulia HuismanGiulia Huisman
21:29 13 Feb 24
Met mijn zoontje van 8 weken langsgeweest bij Koen Vossen. Heel kundig en fijne afspraak gehad!
EM BEM B
09:55 13 Feb 24
Werd 2 jaar geleden door een vriend aanbevolen om Koen te bezoeken, omdat ik al meer dan 15 jaar met rugklachten kampte. Sindsdien kom ik hier regelmatig en mijn rug is nog nooit zo goed geweest.Vorig jaar werd ik zwanger en ben er regelmatig geweest. Koen heeft zijn behandeling aangepast aan mijn “nieuwe lichaam” en ik ben nog steeds erg blij met onze sessies.Daarnaast heeft Koen een warme en gastvrije uitstraling en hebben we tijdens de bestelsessies altijd leuke gesprekken. Het voelt altijd alsof ik in goede handen ben als ik hier kom en ook altijd met een lichter lichaam en geest vertrek.Ik kan een bezoek aan zijn praktijk van harte aanbevelen!
SabineSabine
13:20 15 Dec 23
Hele fijne, ontspannen sessie in mijn laatste weken van mijn zwangerschap. Koen heeft met een mix van osteopathie en ademhaling mij nog meer vertrouwen gegeven om de komende weken ontspannen en met een betere ademhaling door te komen.
BergtrailsBergtrails
20:17 11 Dec 23
De behandeling was 100% kloppend. Dat ik daar was, op dat moment en onder behandeling van Koen. Dat alleen al was een heel fijne ervaring. De dagen erna merkte ik een positief effect van de behandeling die ik nog steeds vast kan houden. Dank je wel Koen!
Arno PolArno Pol
11:56 11 Dec 23
Na maandenlange pijnklachten in regio onderrug/heup en nauwelijks verbetering via enkele trajecten fysiotherapie, uiteindelijk terechtgekomen bij Koen Vossen. Hij is prettig in het contact, goede luisteraar, en voorstander van holistische aanpak. Ongelofelijke progressie geboekt qua herstel na eerste behandeling. Dat betekent voor mij eindelijk weer klachtenvrij sporten en geen zeurende pijntjes die je kwaliteit van het dagelijks leven onderuit halen. Van harte aanbevolen!
Twan van den HeuvelTwan van den Heuvel
15:27 05 Dec 23
Met zoveel aandacht, kennis en ervaringsdeskundigheid ben ik begeleid en geholpen aan een klacht die ik had. Dankbaar dat ik de stap genomen heb.
Nicole DerksNicole Derks
18:03 23 Nov 23
Kundig en mensgericht
Joke EnkelmannJoke Enkelmann
09:53 23 Nov 23
Zeer goede anamnese, onderzoek en behandeling. We hadden het gevoel dat we hier in goede handen waren, zelfs met onze dochter. Hartelijk dank voor de deskundige hulp.
DanielDaniel
19:56 05 Nov 23
Koen is echt een geweldige osteopaat! Ik ben heel dankbaar voor de geweldige ervaring voor lichaam en geest. Na de eerste behandeling voelde ik mij direct veel beter. Mijn pijn en zorgen waren volledig opgelost. Wat echt indruk op mij maakte, was dat niet alleen mijn lichamelijke klachten werden behandeld, maar dat er ook aandacht werd besteed aan de manier waarop mijn lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Een grote aanmoediging voor mij om naar mijn lichaam te luisteren, stress te verminderen en een gezonde levensstijl te leiden. Bedankt Koen daarvoor 😊👌
WoutWout
12:32 20 Oct 23
Ik ben zeer tevreden over mijn traject bij Koen. Na het analyseren van de klachten, zijn we direct aan de slag gegaan. Uiteindelijk 3 volledige sessies gehad waardoor mijn klachten aanzienlijk zijn afgenomen. Naast een fysieke behandeling, zijn we ook bezig geweest met ademhalingstechnieken. Dit heeft mij zeer goed geholpen en biedt mij voor nu en in de toekomst handvatten om de klachten zelfstandig aan te kunnen pakken.
Sven MeijnenSven Meijnen
15:04 03 Oct 23
Na 2 behandelingen van Koen ben ik van al mijn rugklachten af waar ik ruim 1 jaar mee rondgelopen heb! Het is niet meer noodzakelijk om een vervolg afspraak te maken, mijn lichaam heeft zich goed kunnen herstellen. Bedankt Koen!
Margot de RidderMargot de Ridder
18:57 30 Aug 23
Koen is een hele fijne osteopaat, die oprecht betrokken is bij zijn cliënten. Door zijn diverse interesses en opleidingen kan hij technieken uit andere richtingen inzetten om zijn behandelingen nog rijker te maken. Koen is vriendelijk, oordeelt niet en past zijn behandeling volledig aan op de cliënt. Hij kijkt echt per keer opnieuw wat er nodig is. Er zijn meerdere osteopaten dichtbij, maar ik rij graag om, voor een betere behandeling.
MartineMartine
10:16 25 Jul 23
Met mijn dochtertje van 3 maanden twee behandelingen gehad bij Koen. Was ze de eerste keer onrustig omdat nog even alles nagekeken werd, was ze de tweede keer ontspannen en meer op haar gemak. Geheel te danken aan de rustige benadering van Koen, die veel rust uitstraalde, uitleg gaf bij wat hij ging doen en haar op haar gemak probeerde te stellen. Ik kreeg het gevoel dat hij precies op de juiste momenten deed wat gedaan moest worden en mij als moeder alle ruimte gaf te doen wat goed voelde.Ik beveel Koen zeker aan, zeker bij twijfel waar de klachten vandaan kunnen komen kan hij meekijken en dat heeft ons erg geholpen!
Via een vriendin bij Koen terrecht gekomen. Inmiddels heb ik 2 behandelingen gehad en ik kan Koen echt aanbevelen! Koen is een heel fijn mens met fijne energie. Hij is een goede osteopaat! Zijn empathie en betrokkenheid zorgen voor een veilige omgeving waardoor je helemaal jezelf kan zijn. Door de geleide ademhalingstechnieken tijdens het behandelen en door volledige ontspannenheid kwam ik heel dicht bij mezelf en maakte ik een bijzondere reis naar 'het licht' toe. Ben er erg dankbaar voor dat ik deze mooie reis mocht maken! Koen zet je weer in je kracht!! Zowel fysiek als mentaal!
bas van elzelingenbas van elzelingen
09:05 12 Feb 23
Koen Vossen en Osteopathie, ik wist niet wat dit betekende. Probleem in mijn beweging systeem. Door de aanpak van Koen, duidelijke uitleg en behandeling voel je per keer dat het soepeler en beter gaat. Hij leert je daarnaast ontspanning en bewustzijn van jezelf. Fysio is goed bij blessure maar de combinatie met osteopathie is veel beter. Koen helpt blokkades te versoepelen en maakt het lichaam weer meer in balans. Erg goede ervaring en een aanrader Bas
MIEK GoossensMIEK Goossens
07:11 10 Feb 23
Na omzwervingen en advies van n vriend bij Koen terecht gekomen.Heb fijne behandelingen gehad, waardevolle adviezen waar ik zeker wat aan heb, stel dat het op termijn weer nodig is weet ik hem te vinden.
Ursula SpanbroekUrsula Spanbroek
08:12 04 Feb 23
Een val van 3 meter naar beneden een afgescheurde achillis, blijvende klachten houden: 5 jaar wekelijkse verschillende fysio- reiki- osteopathiebehandelingen ondergaan.. steeds meer je leven aanpassend kom je ineens via via bij Koen:Hij is er echt voor je! Hij maakt het verschil! Met je angsten en pijnen zorgt hij voor rust en ontspannenheid. De combi van ademhaling en palpatie bracht mij meer lucht en beweging in mijn lijf. Zijn betrokkenheid en empathie zorgen voor een veilge omgeving. Ben nu bijna pijnvrij..en dat na een paar sessies. Koen laat je weer leven😃
Christa KerstenChrista Kersten
12:18 09 Nov 22
Koen heeft me geweldig geholpen. In 3 sessies was ik verlost van mijn klachten terwijl ik daarvoor al meerdere andere behandelingen had gehad. En Koen is ook nog eens een heel fijn persoon. Ik zou hem zeker aanraden!
Nienke CrijnsNienke Crijns
14:08 29 Aug 22
Positieve ervaringen met deze osteopaat.Koen neemt de mens als geheel mee en stelt goede vragen over de leefsituatie. Dus geen symptoom bestrijding maar hij kijkt naar de oorzaak achter de klachten.Hij gebruikt meerdere insteken. Wat ik heel bijzonder vond was dat ik tijdens een van de consulten de opdracht kreeg geleide ademhalings oefeningen te doen. Hierdoor kwam ik tot ontspanning terwijl hij zijn behandeling uitvoerde. Was ik dus minder bezig met de behandeling en kon ik me meer eraan overgeven. Een hele fijne combinatie!Ik kan nu weer mijn sport beoefenen als wat ik deed voordat de blessure ontstond. Ik voel me weer fysiek krachtig en daardoor mentaal sterk.
js_loader